Flogging Molly leverer keltisk punk i Store VEGA

Flogging Molly leverer keltisk punk i Store VEGA

KELTISKE PUNKERE KOMMER MED NYT ALBUM OG KØBENHAVNSK KONCERT


Det lyder ikke særlig Los Angeles-agtigt, det her med at spille keltisk inspireret punk i stil med legendariske The Pogues. Men det er lige præcis, hvad den rødhårede eksil-irer Dave King har gjort med sit amerikanske band, Flogging Molly, siden årtusindeskiftet og albummet ‘Swagger’.

King & Co. kom debuterede kort efter, at Dropkick Murphys havde skabt en lignende fusion af irske folkesange og punk, som var det St. Patrick’s Day hver dag, og gennembruddet kom for alvor i 2004 med ‘Within a Mile of Home’. Året efter startede septetten en folkefest på Roskilde-festivalen, der skabte mærkbart hul igennem til det danske publikum.

Det er snart ti år siden, men Flogging Molly er fortsat ufortrødent. I 2013 debuterede de på Tønder-festivalen og i sommeren sidste år stod den på Northside. Dog skal man tilbage til 2011 for at finde en københavnsk koncert, men i sommerferien vender gruppen tilbage til VEGA.

Samtidig har Dave King og resten af bandet netop annonceret, at album nummer seks vil udkomme inden da. Det har endnu ikke fået en titel, men sikkert er det, at det afbryder næsten fire års pladepause i kølvandet på den seneste skive, ‘Speed of Darkness’.

Flogging Molly har allerede gæstet Store VEGA flere gange – i 2008 og altså senest i 2011, og nu har de meldt sig klar til en ny omgang med nye sange. Så i sensommeren skal Vesterbro-spillestedet atter stå distancen, når den hæsblæsende keltiske punkfest rammer.

Kalender
Aktuelle koncerter