Gramatik til Århus og København

Gramatik til Århus og København

DEN POPULÆRE SLOVENSKE PRODUCER GÆSTER IGEN DANMARK MED HANS LÆKRE BEATS, DER ER INSPIRERET AF HIPHOP, BLUES OG FUNK 

Da Gramatik gæstede Danmark i 2014, spillede han for et udsolgt Store VEGA, der alle dansede til hans electroswing rytmer. Nu vender han tilbage til Danmark for at vise, hvor electro-skabet skal stå.

Siden Denis Jasarevic, som er Gramatiks borgerlige navn, var barn har han været vild med musik, og begyndte allerede som 13-årig med at producere beats på en gammel PC hjemme på drengeværelset. Først lavede han beats til hans hiphop gruppe, og sidenhen voksede interessen for den elektroniske musik, og han er nu bedst kendt som elektronisk producer og digital frihedskæmper.

Gramatik har nemlig en markant anderledes tilgang til musikken end mange andre kunstnere, og kæmper for at musik skal være frit tilgængeligt for alle. Derfor har han bl.a. udgivet sin LP ”The Age Of Reason” i samarbejde med BitTorrent, som ellers anses for at være en side, hvor man ulovligt deler musik- og filmfiler. Det viste sig at være en succes og LPen var den 3. mest downloadede i 2014.

I forlængelse af hans idé om fri musik, har Gramatik startet sit eget pladeselskab, Lowtemp, hvor han ligeledes kæmper for at flere kunstnere skal udgive gratis musik, og signer herpå upcoming kunstnere fra både USA og Europa.

I år har den anderkendte producer haft en travl sommer, og har allerede spillet på bl.a. Coachella og Sonar Festival. Ikke nok med det, udgiver han også i 2015 sin nye EP, ”Epigram” på sit pladeselskab Lowtemp.

Kalender
Aktuelle koncerter