Run The Jewels i TAP1

Run The Jewels i TAP1

RUN THE JEWELS KOMMER TIL DANMARK

Den anmelderroste rap-supergruppe Run The Jewels har ikke mere end lige forladt scenen på NorthSide festivalen, før du kan glæde dig til at El-P og Killer Mike kommer tilbage til Danmark igen allerede til november. Denne gang er scenen sat i Københavns nye TAP1.

Run The Jewels består af rapperen og produceren El-P og rapperen Killer Mike. El-P, med det borgerlige navn Jaime Meline, er kendt i hip hop-kredse for at være en af verdens dygtigste producere. I 2012 producerede han Michael Render AKA Killer Mikes album ”R.A.P. Music”. Samme år udgav El-P sit eget album ”Cancer 4 Cure”, hvorefter de to rappere besluttede sig for at turnere sammen. På baggrund af turnéens succes skabte de efterfølgende duoen Run The Jewels.

I 2013 udkom deres første selvbetitlede album, som blev lagt ud til gratis download. Året efter udgav de ”Run The Jewels 2”, og ved årsskiftet i år udkom den tredje plade fra de to hip hop-herrer. Alle tre album har fået utroligt flotte anmeldelser over hele linjen. ”RTJ3” fik fuldt hus i form af seks stjerner fra GAFFAs Michael José Gonzalez, der blandt andet skrev: ”El-P’s producerevner er på ingen måde blevet ringere siden sidst, og oven på en nærmest afhængighedsskabende cocktail af blandt andet tunge beats, brede synths, jazzet sax og bombastisk bas spytter de to rimsmede hæsblæsende onelinerværdige linjer på stribe, så man skulle tro, de havde en intern konkurrence kørende.”

Når Run The Jewels besøger hovedstaden til november bliver det altså med et superb bagkatalog, som El-P og Killer Mike med garanti eksekverer til UG på scenen i TAP1-hallen.

Citater om koncerten på NorthSide:
“Hiphop-kæmperne der fik Northside til at gå amok i regnen.” - Berlingske Tidende
“Enkelt, overbevisende og med en nerve og karisma, der ikke fornægter sig.” - GAFFA
“Trap-beats galore og speed rap i verdensklasse…” - Bands of Tomorrow
“El-P og Killer Mike kørte på med forbilledligt overskud, showmanship og en lyrisk skarphed, der er de færreste forundt.” - Soundvenue

Kalender
Aktuelle koncerter