The Dillinger Escape Plan besøger 3 danske byer i 2017

The Dillinger Escape Plan besøger 3 danske byer i 2017

THE DILLINGER ESCAPE PLAN GIVER TRE DANSKE KONCERTER I 2017

Det amerikanske mathcore band The Dillinger Escape Plan udgiver deres sjette studiealbum til oktober. Titlen er  ”Dissociation”, og spillestederne, hvor du kan opleve bandet i det nye år, bliver Posten, Voxhall og Pumpehuset. Og det kommer ikke til at gå stille for sig.

The Dillinger Escape Plan blev hurtigt synonymt med genren mathcore, da de debuterede med pladen ”Calculating Infinity” tilbage i 1999. Mathcore blomstrede for alvor i nullerne, hvor The Dillinger Escape Plan, sammen med bands som Converge, blandede hardcore, grind og sågar jazz i systematiske temposkift.

Faith No Mores Mike Patton svingede forbi projektet for en kort overgang og hjalp til som midlertidig frontmand på EP’en ”Irony Is A Dead Scene”, da det heftige turnéliv blev for meget for forsangerer Dimitri Minikaki. Senere indtog Greg Puciato rollen som ny forsanger.

Puciato viste sig hurtigt at gå godt i spænd med The Dillinger Escpape Plans ry for at producere vilde og ligefrem voldelige koncerter. I 2002 præsterede Puciato at defækere midt på scenen under bandets koncert på den prestigefyldte Reading Festival i England. Herefter lagde han sine efterladenskaber i en pose og smed den ud til publikum, og han smurte sig selv ind i den resterende, ja, lort. Gimmicken var Pucianos måde at vise sin misbilligelse over for festivalens øvrige musikprogram.

Det er altså ikke til at sige, hvad man kan forvente sig af de tre koncerter med The Dillinger Escape Plan, når de fem vrede mathcore-herrer gæster Danmark i det nye år!

Kalender
Aktuelle koncerter