Above & Beyond inviterer til trancefest i Den Grå Hal

Above & Beyond inviterer til trancefest i Den Grå Hal

TRANCE-MESTRENE LÆGGER CHRISTIANIA NED TIL EFTERÅRET

Når Above & Beyond går på scenen er man garanteret en trancefest, der løfter taget. Det var et dansk publikum senest vidner til i 2015, da briterne gæstede Tinderbox; en koncert, som GAFFA belønnede med 5 stjerner. Og 25. oktober er der en ny mulighed, når fænomenet rammer Den Grå Hal.

Det er efterhånden 12 år siden, at d’herrer Jono Grant, Tony McGuinness og Paavo Siljamäki lagde navn til albummet ‘Tri-State’, der anerkendes som en milepæl inden for trance og progressiv house. Og i dag strækker fanskaren sig hele verden over, især takket være gruppens - i særklasse - medrivende liveshows.

Herhjemme kendes briterne især for deres samarbejde med danske Alex Vargas, der lagde vokal på fem af numrene til Above & Beyonds forrige plade, ‘We Are All We Need’, som udkom i 2015. Især singlen ‘Sticky Fingers’, som også gik hen og blev et klubhit.

Nu og her er trioen aktuel med albummet ‘Common Ground’, som havde release i januar. Titlen og indholdet er af stærk og optimistisk karakter – i disse splittende tider opfordrer Above & Beyond til at mødes og finde fælles værdier, feste, danse og mødes om musikken.

Og det kan man så gøre i Den Grå Hal til efteråret, hvor Above & Beyond vil give et af deres liveshows, som af en canadisk anmelder er blevet sammenlignet med at inhalere en sky af serotonin. Sagt med andre ord: De, der er er heldige at opleve en af gruppens trancefester, er garanteret at gå fra koncerten med en gevaldig optur.

Med sig har de Spencer Brown som support.

Kalender
Aktuelle koncerter