Drømmende og atmosfærisk pop fra MS MR

Drømmende og atmosfærisk pop fra MS MR

BROOKLYN DUOEN MS MR GÆSTER PUMPEHUSET MED DERES DRØMMENDE OG ATMOSFÆRISKE TUMBLR GLITCH POP

Man kender bedst den Brooklyn-baserede duo for deres melodiske og drømmende univers, hvor det visuelle spiller næsten lige så stor rolle som musikken. 

Deres første single “Hurricane” falder bestemt i den melodiske kategori, og er et dystert og samtidig dansevenligt heartbreak anthem, der både findes på deres anmelderroste debut EP ”Ghost City USA” fra 2011, men også fuldlængdealbummet ”Secondhand Rapture” fra 2013.

Samtlige numre fra ”Ghost City USA” går igen på debutalbummet, hvorpå hvert nummer har fået hver deres visuelle identitet samlet i det duoen kalder for ”Secondhand Captures”. Ligesom albummets visuelle identitet er gennemtrængende for bandet, har Lizzy Plapinger, med sin karakteristiske vokal og altid skiftende neon hårfarve, bygget en smuk og dyster og samtidig pastelfarvet verden op om bandet, som er med til at skabe bandets helt eget univers.

Den anden halvdel af MS MR er produceren Max Hershenow, der på lækreste vis sammensætter deres numre af elektroniske beats, der er fulgt af både strygere og gennemtrængende trommer, og det gør MS MRs lyd til et kontrolleret virvar af dybe tordenlyde og musikalske himmelskestrøg.

Kalender
Aktuelle koncerter