Ed Sheeran giver koncert i Jyske Bank Boxen

Ed Sheeran giver koncert i Jyske Bank Boxen

ED SHEERAN VENDER TILBAGE TIL DANMARK LØRDAG DEN 1. APRIL


Han har solgt 22 millioner albums verden over, har over 15 millioner fans på Facebook, 4,7 milliarder afspilninger på Spotify og 3,5 milliarder klik på YouTube. Det er selvfølgelig Ed Sheeran, der er tale om. Han har bjergtaget hele verden med sit ildrøde hår, charmerende væsen og eminente evne til at skrive, producere, synge og spille kæmpehits som ”The A Team” og ”Thinking Out Loud”.

Edward Christopher Sheeran blev født i 1991 i England og flyttede allerede til London som 17-årig for at forfølge en karriere som musiker. Elton John erklærede sig hurtigt kæmpefan af det unge talent, og med debutalbummet ”+” fra 2011 indkasserede Sheeran to BRIT Awards og en Grammy-nominering i USA. I 2014 udkom ”X” og cementerede Ed Sheeran som en af vor tids største stjerner og musikalske talenter.
 
Ed Sheeran overraskede alle, da han for nyligt udgav de to singler ”Castle On The Hill” og ”Shape Of You” på én og samme dag. De to sange strøg helt til tops på alle hitlister og slog alle hidtidige globale Spotify-rekorder med sine 13 millioner afspilninger på blot 24 timer - et tal, som i skrivende stund har passeret imponerende 200 millioner afspilninger på Spotify og i alt over 370 millioner afspilninger fordelt på alle streamingtjenester. Video'en til "Castle On The Hill" har allerede haft over 10 milloner visninger på YouTube.

Og mens vi er ved rekorderne, har Ed Sheeran også imponeret som turnerende musiker. Højdepunkterne tæller bl.a. 3 udsolgte koncerter på Wembley Stadium i 2015, hvor han ene mand på scenen underholdt i alt 240.000 publikummer. Under afslutningsceremonien ved OL i London i 2012 leverede han sammen med medlemmer af Pink Floyd og Genesis en sublim version af "Wish You Were Here". Igen, i 2015, delte Sheeran scene med Beyonce og Gary Clark Jr. under dette års Grammy Award show i USA.

De to singler er første udspil fra albummet ”÷” (udtales “Divide”), der udkommer den 3. marts. ”÷” er Ed Sheerans tredje studiealbum og sangene handler blandt andet om kærlighed, familie, musikkarriere og det år, han tog fri for at rejse jorden rundt i 2016. Albummet er en god blanding af ballader, rap, akustisk singer/songwritermusik og pop. 

Om ”÷”, har Ed Sheeran udtalt: 
”Mit nye album har en helt særlig plads i mit hjerte, og jeg er sikker på, at det er mit bedste arbejde til dato. Jeg er ivrig efter at komme tilbage, og jeg kunne ikke være mere begejstret over, at det for alvor sker den 3. marts.”

Udover at have sine to hit-albums med sig, bliver det altså også nyt materiale, man kan opleve når Ed Sheeran besøger Jyske Bank Boxen lørdag den 1. april i Herning

Albummet kan forudbestilles via dette link
https://warner.lnk.to/DIVIDE

Billetsalget starter torsdag den 2. februar kl. 11. Der kan maksimalt købes 4 billetter pr. transaktion.

 

Kalender
Aktuelle koncerter