Interpol varsler nyt album og turné

Interpol varsler nyt album og turné

DE POPULÆRE NEW YORKERE INDTAGER TAP1 TIL EFTERÅRET

Netop i dag afslører Interpol nyt omkring deres kommende album "Marauder" med udgivelse den 24. august. Første single herfra "The Rover" er netop sluppet løs på alverdens digitale tjenester.

Over to årtier har Interpol opbygget et massivt publikum med deres unikke og vedkommende blanding af Joy Divisions dystre post-punk og R.E.M.’s melodiske rock. Og gennem tiden har de turneret med ikoner og forbilleder som U2 og The Cure.

Næste måned indtager new yorkerne for første gang Roskilde Festivals Orange Scene, og nåede man ikke at få billet til dyreskuepladsen, er der nu en ny chance. Den 24. november giver amerikanerne nemlig en lørdagskoncert i københavnske TAP1.

Bandet, der fortsat ledes af Paul Banks, fejrede sidste år 15 års-jubilæet for deres debut, ‘Turn on the Bright Lights’, med en verdensomspændende turné, der også ramte udsolgte DR Koncerthuset til rosende anmeldelser fra landets musikmedier.

Det er snart fire år siden, at Interpol udgav deres seneste album, ‘El Pintor’, og i mellemtiden har Paul Banks samarbejdet med Wu-Tang Clan-medlem RZA om albummet ‘Anything But Words’, som de sammen udsendte i 2016 som “Banks & Steelz”.

Men 2018 bliver et sandt Interpol-år, og når støvet har lagt sig efter Roskilde, kan man altså begynde at se frem mod udgivelsen af deres nye album "Marauder" den 24. august. Dernæst rundes året af den sidste lørdag i november, hvor New York-bandet nok skal spille publikum varmt i TAP1.

Kalender
Aktuelle koncerter