Jubilæumskoncert med Nada Surf

Jubilæumskoncert med Nada Surf

NADA SURF FEJRER 15 ÅRS JUBILÆUM AF ALBUMMET ”LET GO”

I 2002 udgav Nada Surf albummet ”Let Go”, der blev hymnen til lyden af alternativ, amerikansk indiepoprock i 00’erne. Det er 15 år siden, og det bliver nu fejret med en turné, der blandt andet bringer de fire herrer forbi Pumpehuset til april.
 
Nada Surf blev dannet i 1992 af sangeren og guitaristen Matthew Caws og bassisten Daniel Lorca. I løbet af de sidste 25 år har der været et par udskiftninger i bandet, men de to stiftere består sammen med Ira Elliot på trommer og Doug Gillard på guitar. Denne aften bliver dog uden Gillard, som erstattes med Louise Lino, som spillede keyboard på netop ”Let Go”.
 
Det er blevet til i alt otte studiealbum gennem tiden, hvoraf det seneste, ”You Know Who You Are”, udkom i 2016. Men det er stadig ”Let Go”, der står som det stærkeste album til dato. Albummet udkom i en tid, hvor indiemusikken gjorde sit indtog i det amerikanske musiklandskab, og Nada Surf satte sig hurtigt på tronen som kongerne af alternativ pop-rock i hjemlandet, hvor de fik store roser af anmelderne. Entertainment Weekly skrev blandet andet: ”Et dusin næsten perfekte popsange, der alle emmer af glædelig desperation”. Musikmagasinet MOJO havde ”Let Go” på listen over de 50 bedste album i 2002 og skrev, at de 12 sange var ”(...) fyldt med sygelig kærlighed i konstant ubalance, fyldt med store melodier og nok undren til at man går fra ked til glad hver gang man hører dem”. 
 
Nu kan Nada Surf fans opleve et glædeligt gensyn med sange som ”Inside of Love”, ”Blonde on Blonde”, ”Hi Speed Soul” og ”The Way You Wear Your Head”. Koncerten bliver opdelt i to dele, hvor den originale, europæiske version af ”Let Go”, som vi kender albummet, bliver spillet først. Mellem numre vil bandet dele historier om hvordan sangene er blevet til. I anden del af koncerten vil Nada Surf optræde med B-sides fra ”Let Go”, deres andre hits, sange, de ikke har spillet længe og nogle coversange.
 
Du får altså rig mulighed for at komme hele vejen rundt om dit gamle yndlingsband, når Nada Surf beviser af de stadig besidder tronen når de optræder med deres besnærende, alternative poprock til april i Pumpehuset.

Kalender
Aktuelle koncerter