Purity Ring live i Amager Bio

Purity Ring live i Amager Bio

DE ROSTE CANADISKE ELECTROPOPPERE VENDER TILBAGE OG INDTAGER AMAGER BIO MED DERES ANMELDERROSTE LIVESHOW

GAFFA kvitterede med 4 stjerner og en anmeldelse der emmede af ren begejstring, da duoen debuterede på dansk grund i et udsolgt Lille VEGA i april i år. Purity Ring gav publikum et sceneshow, der var fyldt med både smukke visuelle effekter samt dansevenlige rytmer, der forvandlede en ellers normal søndag i april til noget, der mindede mere om en festlig sommernat.

Purity Ring skabte sig hurtigt en plads på den elektroniske popscene, da de i sommeren 2012 debuterede med albummet ‘Shrines’. Pladen modtog karakteren 8.4 ud af 10 og fik stemplet “Best New Music” af det toneangivende amerikanske magasin Pitchfork.
 
Også herhjemme gav Soundvenue 5 ud af 6 stjerner og skrev, “hvis The Knife lavede r’n'b, ville det lyde præcis sådan her”, og at “Purity Rings dryppende syre-synthpop-’r'n’b-fusion fremprovokerer genrefordrejende betegnelser som witchpop eller haunt-hiphop”.

 Det er med andre ord et helt specielt udtryk, synthesizer/beatmager Corin Roddick og sangerinde Megan James fremtryller som tvekønnet duo i forlængelse af Cults og Beach House. Især sidstnævnte er svære at komme udenom, når snakken falder på Purity Rings sensuelle sommertoner. 

‘Another Eternity’, som er duoens andet udspil, udkom den 2. marts via det legendariske britiske pladeselskab 4AD, og den er ligeledes blevet flot modtaget både herhjemme og i udlandet.

Kalender
Aktuelle koncerter