Snow Patrol er tilbage

Snow Patrol er tilbage

Den millionsælgende nordirske gruppe spiller til juni deres første danske koncert i syv år

Snow Patrol udsendte i maj sidste år deres første album i syv år, og nu er bandet endelig klar til at følge udgivelsen af ”Wildness” op med en Europaturné, der bringer dem til K.B. Hallen 10. juni.

Gary Lightbody og resten af Snow Patrol startede karrieren i 1994 som Polarbear, men skiftede navn i 1997 og debuterede året efter med ”Songs for Polarbears”. Vi skulle dog frem til 2003 og albummet ”Final Straw”, før bandet slog stort igennem med singler som ”Spitting Games”, ”Run” og ”Chocolate”. Successen blev kun endnu større med albummet ”Eyes Open”, der gik nummer et i England og var det bedst sælgende album det år, hvorfra sange som ”You’re All I Have” og ”Chasing Cars” var kæmpestore hits.

Successen fortsatte ufortrødent på de følgende tre plader, der fik bandets samlede pladesalg op på mere end 15 million eksemplarer på verdensplan, hvorefter bandet valgte at tage en syv år lang indspilningspause. Inden medlemmerne gik hver til sit, nåede Snow Patrol dog at spille på NorthSide 2012, hvor de gav et brag af en afslutningskoncert. Dengang gav GAFFA fem stjerner og følgende ros med på vejen: ”Der er højt til loftet, og hænderne er i vejret under et veltilrettelagt sæt, der emmer af charme og overskud. Bandets nogle steder ellers så blide kramme-rock får et ordentligt spark i røven, og det giver så sandelig en ekstra energisk dimension eller to i aften. Der er eminent publikumskontakt og godt med syng-med-omkvæd hele vejen igennem.”

Kombinationen af et væld af hits og en voldsomt charmerende frontmand gør Snow Patrol til et forrygende liveorkester, der har været virkelig savnet blandt deres danske fans. Men nu vender den nordiriske gruppe heldigvis tilbage og kan opleves i København til juni.

Snow Patrol spiller i K.B. Hallen mandag 10. juni, og billetter kan købes via billetlugen.dk fra fredag 1. februar kl. 10.00.

Kalender
Aktuelle koncerter