The Black Angels til Pumpehuset

The Black Angels til Pumpehuset

The Black Angels kommer endelig tilbage til Danmark. Bandet er ét af psychrockens stærkeste, med en all killer no filler attitude og en ambitiøs tilgang til genren. Den 21. april udkommer det nye album ’Death Song’, og 13. september spiller The Black Angels i Pumpehuset.   

The Black Angels er nogle af de vigtigste bannerførere inden for psychmiljøet. Udover at have holdt et solidt niveau og en udfordrende og kvalitetsbevidst tilgang til genren gennem fire udgivelser, er frontmand Alex Maas også én af grundlæggerne bag den toneangivende Levitation festival (tidligere Austin Psych Fest). The Black Angels debutalbum Passover er en nyklassiker, og bandets stramme æstetik, der trækker en rød tråd gennem alt fra grafisk hypnotiserende albumcovers til dundrende liveoptrædener, har sat barren for, hvad psychrocken kan.


Når de udgiver deres femte album Death Song 21. april i år, er det med endnu et ambitiøst greb. Sydstatsvarmen gennemstrømmer fortsat de gyngende guitarfrekvenser med hidsige forvrængninger og dirrende reverb på vokalen. De behandler stadig deres 60’er-forankrede indflydelser med grandeur og respekt. Således bliver Death Song mindst ligeså mørkt rungende som dens forgængere, men lyder mere som en klassisk rockplade end et støvet psychband. Resultatet er pissefedt, og varsler en vanvittig koncert under spærene i Pumpehuset.

Kalender
Aktuelle koncerter