FAQ

Find svar til dine spørgsmål som frivillig

NYT FORENINGSSAMARBEJDE

Fra tid til anden afholder vi rigtig store arrangementer, og i den forbindelse synes vi, at det er vigtigt at lokalforankre i og omkring de byer, de afholdes i.

Så er du som forening interesseret i at samarbejde med DTD Concerts på disse arrangementer, så skriv endelig til os.

Vi glæder os til at høre fra dig/jer.

 

HVAD ER RUBY

RUBY er navnet på vores medarbejderportal, hvor alle frivillige skal registrere sig for at være en del af arrangementet.

Det er også i RUBY, at du som frivillig får viden om selve opgaven, ser vagtplan, kontaktinfo på nærmeste leder og kan downloade Access Pass til arrangementet, når dette frigives.

 

 

 

VENLIGST HJÆLP MIG MED RUBY

HJÆLP, JEG KAN IKKE KOMME VIDERE I MIN TILMELDING I RUBY!?

De mest almindelige problemer er følgende:

 • Du har ikke udfyldt de obligatoriske felter korrekt:
  • Vær især opmærksom på, at du har skrevet dit CPR-nummer med bindestreg, altså DDMMYY-XXXX.
  • Hvis noget er rødt, betyder det, at du ikke har udfyldt korrekt.

 

 • Dine cookies eller dit valg af browser spænder ben for dig:
  • Prøv først at lukke din browser helt ned - altså alle fanerne (Command + Q på Mac), og prøv derefter igen. Hvis dette ikke virker, kan du forsøge at bruge en anden browser – fx Google Chrome, hvis du indtil nu har anvendt Safari eller Explorer.

 

JEG MANGLER EN BEKRÆFTELSESMAIL FRA RUBY!

Inden du kan gennemføre din tilmelding, skal du bekræfte din mailadresse. Når du opretter dig som frivillig, er din mailadresse det aller første, du skal registrere. Herefter vil du få en mail med et link, som du skal klikke på for at færdiggøre registreringen. Når du klikker på linket, kan du gå videre.

Modtager du ikke denne mail, skal du tjekke om:

 • den er landet i din spam-indbakke
 • din mailadresse er indtastet forkert

 

JEG KAN IKKE LOGGE IND I RUBY!

Har du glemt dit password, kan du blot klikke på "glemt dit password?", når du forsøger at logge ind og derefter oprette et nyt.

 

Hvis intet af ovenstående hjælper dig, så kan du altid kontakte os på ruby@downthedrain.dk 

FRAMELDING

Hvis du gerne vil framelde dig som frivillig, skal du kontakte din foreningskontaktperson. Du finder dennes kontaktinformationer under ‘mine teams' i RUBY.

TILMELDING

For at være frivillig til vores koncerter skal du tilmeldes via en af de foreninger, vi samarbejder med.

Kontakt derfor din forening for at høre, om de leger med os allerede. Hvis ikke, så bed dem endelig tage kontakt til os. 

For at være frivillig sammen med din forening skal du:

- være fyldt 18 år, når du tilmelder dig som frivillig

- kunne indtaste et dansk CPR-nummer eller et pasnummer

- have en gyldig arbejds-/opholdstilladelse, såfremt du ikke er statsborger i EU/EØS, Schweiz eller Norden

- kunne uploade et vellignende billede af dig selv

 

Vi glæder os til at se dig!

 

VAGTER & VAGTPLANER

Er du tilmeldt som frivillig gennem en forening, er det din foreningskontaktperson, der hjælper dig med at få tildelt vagter. Du finder kontaktinfo på din foreningskontaktperson under "mine teams" i RUBY.

MAD & DRIKKE

Som frivillig får du mad i forbindelse med din(e) vagt(er). Der vil blive udleveret en sandwich per. 8. time. Vi tager højde for vegetarer/veganere, men medbring gerne egen mad, hvis du har allergier eller særlige præferencer.

Vi opfordrer til, at du altid spiser hjemmefra, uanset hvornår på dagen din vagt ligger. Der kan være lang tid til pause på tom mave ;-)

Det er dog tilladt at medbringe snacks til den lille sult.

Der er altid gratis vand i forbindelse med dine vagter.

Det er ikke tilladt at medbringe egne drikkevarer. Hverken dem med eller uden alkohol. Læs mere under punktet "PLAY NICE".

PLAY NICE

Down The Drains retningslinjer understøtter de almindelige regler for god opførsel i samfundet og er derudover med til, at vi får afviklet det bedst mulige event. Udover nærværende retningslinjer forventes det selvfølgelig, at du altid efterkommer henvisninger fra sikkerhedspersonalet – de er der for at passe på os alle sammen og sikre, at vi alle får en fantastisk oplevelse.

ALDER – Jeg lover,

 • at jeg er 18+ år gammel, når jeg tilmelder mig som frivillig

AFBUD, FREMMØDE & KONTAKT – Jeg er indforstået med,

 • at jeg ikke må udeblive fra en vagt uden at have meldt afbud til min foreningskoordinator. Dette skal foregå telefonisk, hvis der er under to døgn til min vagt.
 • at jeg altid skal møde minimum 15 minutter, før min vagt starter. Det er mit eget ansvar at møde til tiden.
 • at jeg ved akut sygdom og/eller uforudsigelige hændelser giver besked til min foreningskoordinator hurtigst muligt. Dette skal foregå telefonisk.
 • at Down The Drain i særlige tilfælde kan kræve fremvisning af en lægeerklæring. Denne vil være for eget udlæg, som herefter bliver refunderet af Down The Drain.
 • at Down The Drain må kontakte mig via mail, telefonopkald og SMS.

EUFORISERENDE STOFFER, ALKOHOL OG VOLD – Jeg er indforstået med,

 • at jeg ikke må møde påvirket op til min vagt. Ligeså må jeg heller ikke drikke alkohol under min vagt.
 • at brugen af og handel med euforiserende stoffer er forbudt. Oplever jeg brug eller handel, skal jeg hurtigst muligt kontakte enten min foreningskoordinator eller sikkerhedspersonalet på pladsen.
 • at det ikke er tilladt at forære noget væk fra en bod/bar eller andre steder under arrangementet. Gratis udskænkning eller udlevering af mad- eller drikkevarer samt snyd med byttepenge vil blive opfattet som tyveri.
 • at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer. Hverken dem med eller uden alkohol.
 • at slåskampe, trusler og lignende ikke accepteres.

VÆRDIGENSTANDE, PERSONSKADE OG FORSIKRING – Jeg er indforstået med,

 • at jeg som frivillig er forsikret via den lovpligtige arbejdsskadeforsikring.
 • at Down The Drains arbejdsskadeforsikring dækker personskade, men ikke mine private værdigenstande. Disse er mit eget ansvar.   

PRESSE OG FOTOUDSTYR – Jeg er indforstået med,

 • at jeg ikke må medbringe båndoptagere, videokamera, spejlreflekskameraer samt professionelt fotoudstyr uden forudgående tilladelse. Dog må du gerne medbringe små digitale videokameraer (lommestørrelse) og mobiltelefoner.
 • at jeg ikke må tage billeder af artisterne, bede om en autograf eller på anden måde kontakte dem. Jeg respekterer artisternes privatliv.
 • at al kommunikation med pressen foregår gennem Down The Drains ledelse. Derfor må jeg ikke udtale mig til pressen om Down The Drain eller på vegne af Down The Drain. Jeg henviser til ”Press Zone”, hvis pressen henvender sig til mig.
 • at Down The Drain fremover vil offentliggøre billeder af de frivillige fra den pågældende festival på downthedrain.dk og Facebook. Jeg kan til enhver tid skrive til [email protected] og kræve billeder af mig fjernet.

SOCIALE MEDIER - Jeg er indforstået med,  

 • at jeg på intet tidspunkt, hverken før, under eller efter eventet, filmer, fotograferer, optager, poster, kommenterer eller på anden måde formidler informationer, billeder, video eller andet indhold af nogen art, der vedrører eventet 

 • at jeg risikerer at blive pålagt en sanktion svarende til fradrag af min forenings honorar og/eller at blive sagsøgt, hvis jeg overtræder ovenstående ristriktion vedr. sociale medier

 • at, hvis jeg filmer noget aspekt af arrangementet, antages det som en overtrædelse af nærværende Social Media Policy og dennes bestemmelser, og jeg er dermed forpligtet til at forlade arrangementet omgående.

 

Overholdes ovenstående punkter ikke, forbeholder vi os retten til bortvisning med øjeblikkelig virkning.

TRASH HERO

DON’T THROW AWAY, RECYCLE FOR ANOTHER DAY

Størstedelen af affaldet på vores arrangementer sorteres, og en stor del af æren skal tildeles alle vores frivillige Resource Warriors tilknyttet vores Ressourceområde. De står side om side hvert år og kæmper for at slå sorteringsprocenten fra året før.

Vi bliver dog aldrig 100% tilfredse, før vi formår at sortere 100%. Derfor skal der ENDNU MERE fokus på den grønne bæredygtighed, ENDNU FLERE hænder og hoveder på opgaven – vi skal nu alle sammen være en Trash Hero og dermed ambassadører for bæredygtigheden. Fra områdeledere til teamledere til frivillige. Det manglede da bare, ik’?!

Vi skal alle sortere og kæmpe for at højne sorteringsprocenten. Vi skal alle hjælpe med at holde pladsen ren og pæn, så vi efterlader den mindst lige så flot, som da vi kom. Det betyder ikke, at du skal bruge 8 timer af din vagt på at sortere ressourcer eller rydde op, men det betyder, at vi alle har fokus på det, tager ansvar og står sammen om opgaven - når der er tid! :-)

Lad os stå sammen om noget, der er større end os selv og hjælpe hinanden til at hjælpe os selv.

Vi har altid brystet os af, at vi er dygtige til at holde fokus på den grønne bæredygtighed i det meste, vi laver. Ikke kun for klodens skyld, men også for din og vores skyld.

Vi sorterer på en sådan måde, at affaldet kan genanvendes og komme til live i en ny form eller i et nyt materiale. Affald er ikke bare affald. Affald er ressourcer!

 

 

 

ACCESS PASS & CHECK-IN

Access Pass

Vi frigiver dit Access Pass til arrangementet tidligst 2 uger før afviklingen. Du finder det til download inde i RUBY under "Portal" --> "Mit Access Pass". Vi bytter dit Access Pass til et armbånd, når du tjekker ind i Volunteer og/eller Production Check-in.

Vi skal nok gøre dig opmærksom på, hvornår det præcis kan downloades.

 

Check-in

Volunteer Check-in ligger i toppen af Friluftsbadet med indgang via Elsesmindevej 50. Følg skiltene.

På dit Access Pass findes også et kort, hvor Check-in er markeret.

Produktions Check-in: Hvis du skal arbejde før den 27. juli, skal du tjekke ind i Produktions Check-in. Der er åbent fra mandag d. 22. juli til lørdag d. 26. juli fra kl. 08:00-20:00. 

 

Åbningstider for Volunteer Check-in:

27. juli: 07:00 - 19:00

28. juni: 07:00 - 19:00

Hvis du skal på vagt før d. 27. juli og dermed også tjekkes ind før, kan du gøre dette i Produktions Check-in, som ligger samme sted som Volunteer Check-in - Elsesmindevej 50

OBS!!
Armbåndet er personligt og sættes derfor på dit håndled ved check-in. 
Du kan altså ikke hente dit armbånd uden at få det på. Arbejder du i sundhedssektoren, hvor du ikke må have lov til at have armbåndet på på jobbet, så skal vi blot se noget ID på dette. Herefter må du klippe det af, og så sætter vi et nyt et på dig, når du kommer igen :)

Når du møder op på din vagt, skal du have tjekket ind og hentet dit armbånd. Sørg derfor for at få tjekket ind i god tid inden din vagt.

HITTEGODS

Har du mistet noget til koncerten, som bliver indleveret til hittegods, så skal vi nok gøre alt for at passe godt på det.


Under koncerten: Alt hittegods indleveres/afhentes i Informationen placeret foran Main Entrance. 

Før/efter koncerten: Alt hittegods indleveres/afhentes i produktions check-in lokaliseret i toppen af Friluftsbadet. Der hvor du også tjekkede ind. Her kan det hentes indtil tirsdag d. 30. juli kl. ca. 12:00.


Efter d. 30. juli afleverer vi alt af værdi (punge, mobiler, nøgler, kontanter, smykker, tasker og lignende) til Fyns Politis Hittegodskontor i Odense.

Al form for beklædning udleveres efter tirsdag d. 30. juli, til almennyttige eller velgørende formål.


 

SOCIAL MEDIE POLITIK

Alt personale skal overholde følgende Social Media Policy i forbindelse med Ed Sheeran, Tusindårsskoven, 27. og 28. juli 2019.

Alt personale, herunder frivillige, godkender nærværende Social Media Policy. Ordet "event" dækker alle aspekter af arrangementet, på og uden for pladsen, fra load in til load out.

Personale har forbud mod at filme, fotografere, optage, poste, kommentere eller på anden måde formidle informationer, billeder, video eller andet indhold af nogen art, der vedrører den begivenhed, som medarbejderen arbejder på eller er involveret i - selvom vedkommende ikke er til stede ved den aktuelle begivenhed.

Enhver person, der har fundet sig i strid med denne politik eller i strid med ovenstående bestemmelser, vil blive pålagt en sanktion svarende til fradrag af deres løn fra det samlede beløb, der skyldes leverandøren. Derudover risikerer enhver sådan person at blive sagsøgt.

Enhver medarbejder, der tilsyneladende har filmet noget aspekt af arrangementet, antages at have overtrådt nærværende SoMe Policy og dennes bestemmelser og bliver dermed forpligtet til at forlade arrangementet omgående.


 

 

HAR DU ADGANG TIL KONCERTEN SELVOM DU IKKE SKAL ARBEJDE?

Hvis du har adgang til koncerten udenom dine vagter, så er du velkommen til at gå ind via en af vores hovedindgange sammen med alle de andre gæster :)

CYKELPARKERING

Vi har Volunteer cykelparkering tæt på Volunteer/Production Check-in - Elsesmindevej 50.

Henstilling af cykler på cykelparkeringen er på eget ansvar.

Henstilling af cykler alle andre steder end på de to cykelparkeringer er ikke tilladt.

HVOR KAN JEG PARKERE MIN BIL?

Vi har ingen allokerede parkeringspladser til frivillige.

Der kan købes parkeringsbilletter på Ticketmaster.dk til følgende to steder.

Trekanten / Blå Zone - UDSOLGT
Adresse: Falen 177, 5200 Odense V
Indkørsel: Via Vestre Blvd. og Holkebjergvej. Hvis du kommer fra E20, benyt afkørsel ”52 Odense SV” og drej til venstre ved Vestre Blvd.

Væddeløbsbanen Ø / Grøn Zone - UDSOLGT
Adresse: Prins Haralds Allé 51B, 5250 Odense SV
Indkørsel: Via Prins Haralds Alle. Hvis du kommer fra E20, benyt afkørsel ”52 Odense SV” og drej til venstre ad Sanderumvej, til højre ad Væddeløbsvej og til højre ad Prins Haralds Allé

Parkeringsbilletter kan købes her. PARKERINGSBILLETTER ER UDSOLGT.

Billet til parkering skal købes på forhånd. Dvs. har man ikke billet, kan man ikke komme ind på parkeringsarealet.
Derudover henvises der til parkering på byens p-pladser og P-huset. For nærmere info tjek: odenserundt.dk og app'en ”Odense Rundt”.

Handicapparkering købes ved at ringe til Ticketmaster på 7015 6565.

Kalender
Aktuelle koncerter