Ed Sheeran udsolgt

Ed Sheeran udsolgt

Koncertbilletterne til Ed Sheeran i Jyske Bank Boxen blev revet væk samme dag, som de blev sat i salg.

Vi vil på det kraftigste opfordre fans, som mangler billet til at skrive sig på ventelisten hos Billetlugen, da eventuelle resterende billetter vil blive solgt her - www.billetlugen.dk/da/event/ed-sheeran/billetter.

Vi gør desuden opmærksom på at videresalg af billetter til en højere værdi end pålydende er ULOVLIGT i Danmark og vil blive retsforfulgt. Videresalg er dog lovligt i nogle lande, omend vi er store modstandere af hvad der kaldes "secondary ticketing", hvor billetter typisk bydes op til skyhøje priser. Vi opfordrer derfor vores kunder til IKKE at købe videresalgsbilletter med værdi højere end pålydende. Dels støtter man ulovlig virksomhed, dels kan vi ikke garantere ægtheden af de billetter, der bliver videresolgt. Typisk kan man risikere at købe en billet, der ikke er gyldig, alternativt modtager man ofte ikke sin billet fra sælger. Vi forbeholder os retten til at afvise folk med ugyldige eller mistænksomme billetter. Får du tilbudt billetter til overpris, bør du kontakte politiet.

 

Ed Sheeran udtalte sig forleden om hans syn på secondary ticketing: “Vi er store modstandere den uetiske praksis, som foregår på det uofficielle billetmarked. Vi har en meget klar holdning til, hvorledes billetter skal sælges - nemlig direkte til fans fra de officielle billetsalgs-steder. Vi opfordrer fans til at bruge websitet Twickets, hvor fans kan få lov at bytte billetter til pålydende (eller lavere) og hvor der gøres en indsats for at alle kan bytte billetter på en sikker måde."

Kalender
Aktuelle koncerter